CIMIC-café@dezondvloed

CIMIC gelooft in de kracht van meerstemmigheid, dialoog en ontmoeting. CIMIC gaat ook prat op haar digitale nieuwsbrieven, die getuigen van degelijke dossierkennis, alternatieve stemmen in het debat en genuanceerde beeldvorming.

Er is geen betere plek, geen beter moment om elkaar te ontmoeten en met de auteurs in dialoog te gaan als in het CIMIC-café.

Op dinsdag 7 juni 2022 organiseerde CIMICvzw voor het eerst het CIMIC-café@dezondvloed. Tussen de boeken van de boekhandel De Zondvloed in Mechelen kwam een vijftiental CIMIC’ers samen.

Het werd een gezellige ontmoeting tussen de stichtende leden van de CIMIC-opleiding, oud-studenten en sympathisanten van het CIMIC-gedachtegoed.

Na een kennismakingsrondje vertelde Luc Vankrunkelsven over zijn recente reis naar Brazilië, kwam de oorlog in Oekraïne aan bod, de werking van CIMICvzw en de toekomst van de CIMIC-cafés.

En er werd ‘bijgebabbeld’.

We spraken af dat de volgende CIMIC-cafés iedereen de kans moeten bieden om kennis te maken met de auteurs achter de CIMIC-nieuwsbrief en om met hen in dialoog te gaan. En dit tussen pot en pint, met ruimte voor ontmoeting.

Kom naar Mechelen en breng je oud-klasgenoten mee voor een avond vol gebabbel, gepeins en ontmoeting. We verwachten je in het café van boekhandel de Zondvloed (O.-L.-V.-straat 70). Volgende data hebben we voor dit najaar alvast geboekt:

  • maandag 10 oktober vanaf 20 uur;
  • maandag 12 december vanaf 20 uur.

Nieuwsgierig? Kom gewoon langs. Je hoeft niet op voorhand te reserveren.

Tina Vanhoye


Lees verder (inhoud juni 2022)


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept