“Scherp denken, dichtbij luisteren” op 12 oktober met Wouter Colpaert

Hoe vaak stel je een vraag die je wereldbeeld op scherp zet? Hoe vaak schuif je hem opzij, omdat je meer urgente dingen aan je hoofd hebt? En hoeveel gemiste kansen levert dat op? Het herkennen en uitdiepen van een interessante vraag wordt steeds moeilijker gevonden. Niet zo gek. Veel is gejaagd, gericht op oplossingen, verpakt in heldere frames. Social media vragen om snelle meningen.

Lees verder en save-the-date 12 oktober 2019 …

Het aantal deelnemers is beperkt. Meer info volgt eind augustus.


Stuur uw interesse in de workshop – of andere reacties – naar cimicbelgrade@gmail.com.

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Accept
Decline