Agenda

CIMIC-café@dezondvloed:

CIMIC gelooft in de kracht van meerstemmigheid, dialoog en ontmoeting. Er is geen gastvrijere plek, geen beter moment om ontmoetingen mogelijk te maken als in ‘CIMIC-café@dezondvloed’.

Kom naar Mechelen en breng je oud-klasgenoten en vrienden mee om bij te praten en te reflecteren. We verwachten je in het CIMIC-café van boekhandel De Zondvloed (O.-L.-V.-straat 70, 2800 Mechelen).

Volgende data staan op het programma voor 2024 :

  • Maandag 17 juni
  • Maandag 7 oktober
  • Maandag 9 december

Geen aanmelding nodig


Video:
Lucs laatste reis naar de Cerrado, Leuven, UITGESTELD naar vrijdagavond 13 september

Was voorzien voor vrijdag 28 juni 2024 , maar een herplanning werd aangekondigd.

Herman Wauters zal zijn video en presentatie tonen over de laatste reis van Luc Vankrunkelsven naar Brazilië in de zomer van 2023.

In de video zien en horen we Luc Vankrunkelsven over hoe hij gemotiveerd raakte om de boodschap over de Cerrado te verspreiden. De presentatie brengt een beeldend verslag (onder meer met de ontvangst op de Belgische ambassade in Brasília, tijdens ontmoetingen aan universiteiten in de staten Goías, Bahia en Santa Catarina, de vele positieve projecten ter bescherming van de Cerrado) van de plaatsen die Luc, Herman en Siska bezochten tijdens Lucs laatste reis in Brazilië.

Iedereen welkom!

Waar? Café Belgaleiro, Goudsbloemstraat 50, 3000 Leuven, vrijdagavond 13 september,  19 uur.

Belgaleiro is een Braziliaans-Belgisch café uitgebaat door een Braziliaans-Belgisch koppel. De ideale plek voor ontmoetingen tussen twee werelden.

zie ook ArtikeltjeWe gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Accept
Decline