Agenda

Een wereld van verdoken slavernij
Woensdag 13 oktober van 19.00 tot 21.15 uur (Begijnhofkerk – Brussel)

CIMIC neemt je mee in ‘Een wereld van verdoken slavernij’ met verhalen uit Brazilië en België door Luc Vankrunkelsven en Jan Knockaert. Luc is Braziliëkenner die in z’n publicaties een vlijmscherpe analyse maakt van de Braziliaanse samenleving. Jan is coördinator van Fairwork Belgium, een organisatie die de werksituatie van mensen met een precair verblijfsrecht wil verbeteren.

Informatie over de exacte locatie en de inschrijvingsmodaliteiten vind je hier.


Cimic-weekend van 22 tot 24 oktober (Chevetogne)

Heimwee naar de CIMIC-weekends uit je opleiding, met zingeving en interculturaliteit als inspiratie? Dan verwachten we je het weekend van 22-24 oktober in de abdij van Chevetogne. Het thema ‘draagkracht’ wordt belicht door monnik Cyrille Vael, Luc Vankrunkelsven en Wouter Colpaert. Een onvergetelijke ervaring! Opgelet: maximum 25 personen mogelijk.


Ibn al-‘Arabi : heilige verbeelding en religieuze diversiteit
Zaterdag 20 november van 9.30 tot 16.00 uur (H. Hartinstituut Heverlee)

CIMIC organiseert in samenwerking met SPES-forum en Waerbeke een inspirerend congres over de 13de eeuwse mysticus Ibn al-‘Arabi en zijn visie over heilige verbeelding en religieuze diversiteit. Het wordt een boeiende dag met gerenommeerde sprekers die de betekenis van Ibn al-‘Arabi toen en vandaag belichten.

Informatie over de exacte locatie en de inschrijvingsmodaliteiten vind je hier.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept