Nieuwsbrief nr 19 – Januari 2021

Gaandeweg brengen we artikels uit eerder gepubliceerde nieuwsbrieven hier beschikbaar als afzonderlijk opzoekbare stukken.
Hieronder ‘groeit’ de inhoudslijst van de overgebrachte artikels uit nieuwsbrief nr 19.


BOEKBESPREKING

Emeritus hoogleraar ethiek Luk Bouckaert (KU Leuven) schreef het boekje ‘Regenboog na diep verdriet. Rouwen om een geliefde’ na het plotse overlijden van zijn echtgenote Rita Ghesquiere. Het bevat een essay over verrijzenis, gedichten van zijn hand en illustraties van kunstenares Els Vermandere. Ook zij ervoer het verlies van haar zoontje Rune. Het symbool van de regenboog, teken van blijvende aanwezigheid, verbindt hen.

.

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Accept
Decline