Nieuwsbrief nr 19 – Januari 2021

Gaandeweg brengen we artikels uit eerder gepubliceerde nieuwsbrieven hier beschikbaar als afzonderlijk opzoekbare stukken.
Hieronder ‘groeit’ de inhoudslijst van de overgebrachte artikels uit nieuwsbrief nr 19.


BOEKBESPREKING

Emeritus hoogleraar ethiek Luk Bouckaert (KU Leuven) schreef het boekje ‘Regenboog na diep verdriet. Rouwen om een geliefde’ na het plotse overlijden van zijn echtgenote Rita Ghesquiere. Het bevat een essay over verrijzenis, gedichten van zijn hand en illustraties van kunstenares Els Vermandere. Ook zij ervoer het verlies van haar zoontje Rune. Het symbool van de regenboog, teken van blijvende aanwezigheid, verbindt hen.

.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept