CD ‘Berenjacht’ van Damast Duo

Het nieuwe album ‘Berenjacht’ van Damast Duo is net uit. Het is een ode aan hoop, vriendschap, liefde en licht dat ook schijnt in de duisternis.

We stellen het album voor op:

– zondag 26/11, 16u, ’t Ey, Belsele

– zaterdag 9/12, 20u, ’t Smiske, Asse

– donderdag 11/01, 20u, Le Senghor, Brussel

– woensdag 8/03, 20u, Bij de Vieze Gasten, Gent

Voor tickets raadpleeg de website: https://www.damastduo.com/concerts/

Op het album hoort u onder andere een verhitte discussie tussen twee Serviërs, een nostalgische mijmering over op eigen benen staan, een Joods wiegelied, gecomponeerd in een concentratiekamp, gezongen door Mich Walschaerts en Braziliaanse grooves met een Arabisch parfum. Het zou fijn zijn u te zien op een van de voorstellingen!

Shalan Alhamwy

meer info: info@shalanalhamwy.com


Lees verder (inhoud november 2023)


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept