Video:
Lucs laatste reis naar de Cerrado, Leuven, 13 september

Op vrijdagavond 13 september 2024,  zal Herman Wauters zijn video en presentatie tonen over de laatste reis van Luc Vankrunkelsven naar Brazilië in de zomer van 2023.

In de video zien en horen we Luc Vankrunkelsven over hoe hij gemotiveerd raakte om de boodschap over de Cerrado te verspreiden. De presentatie brengt een beeldend verslag (onder meer met de ontvangst op de Belgische ambassade in Brasília, tijdens ontmoetingen aan universiteiten in de staten Goías, Bahia en Santa Catarina, de vele positieve projecten ter bescherming van de Cerrado) van de plaatsen die Luc, Herman en Siska bezochten tijdens Lucs laatste reis in Brazilië.

Iedereen welkom!

Waar? Café Belgaleiro, Goudsbloemstraat 50, 3000 Leuven, vrijdagavond 13 september,  om 19 uur.

Belgaleiro is een Braziliaans-Belgisch café uitgebaat door een Braziliaans-Belgisch koppel. De ideale plek voor ontmoetingen tussen twee werelden.

https://wervel.be/gezonde-landbouw/voedsel-wereldwijd

Luc Vankrunkelsven spreekt over het belang van de Cerrado tijdens een ontvangst op de Belgische ambassade in Brasília op 17 augustus 2023.
Luc Vankrunkelsven spreekt over het belang van de Cerrado tijdens een ontvangst op de Belgische ambassade in Brasília op 17 augustus 2023.

Viva Cerrado!

Wervel VZW is leading the campaign ‘VIVA CERRADO!’ that raises awareness about the Cerrado and the current threats to the preservation of this ecosystem.

https://cerradoteam.wixsite.com/cerrado


Lees verder (inhoud mei 2024)


We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Accept
Decline