CIMIC-café@dezondvloed

CIMIC gelooft in de kracht van meerstemmigheid, dialoog en ontmoeting. Er is geen gastvrijere plek, geen beter moment om ontmoetingen mogelijk te maken als in ‘CIMIC-café@dezondvloed’.

Een CIMIC-café roept de gezichten op van schrijvers en inspirerende zoekers en denkers en non-conformisten… Dromers die mekaar verrijken in ontmoetingen waaruit veel voortvloeit… en die ‘besmettelijk’ zijn en veel mensen aantrekken en meetrekken… Zo omschreef Stan zijn gevoel bij een CIMIC-café.

Kom naar Mechelen en breng je oud-klasgenoten en vrienden mee om bij te praten en te reflecteren. We verwachten je in het CIMIC-café van boekhandel De Zondvloed (O.-L.-V.-straat 70, 2800 Mechelen). Volgende data hebben we alvast geboekt in 2022:

Dinsdag 7 juni vanaf 19u

Maandag 10 oktober vanaf 19u

Maandag 12 december vanaf 19u

Nieuwsgierig? Inschrijven is niet nodig, je kan wel iets laten weten via contact@cimic-npo.org. Maar spontaan opdagen is helemaal OK!

Hopelijk zien we elkaar snel!


Lees verder (inhoud april 2022)


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept